Анонс

Collapse

Announcement

Добре дошли във форума на Швейцария, който е част от форумите по държави към bghelp.net. Това е една чудесна инициатива и се надяваме, че форумът, заедно с участниците в него, ще допринесе с всичко възможно, свързано с процеса на имиграция, адаптация и развитие на швейцарска земя.

Моля още веднъж да прочетете секцията Често Задавани Въпроси (F.A.Q.)

Преди да публикувате мнения моля да отделите няколко минути и да прочетете нашия Форумен Правилник.

Желателно е писането на кирилица. Ако нямате, може да ползвате вградената в сайта кирилица, която виждате горе вдясно. Когато натиснете с дясното копче, горе ще "падне" меню, от което може да изберете българската фонетична (BP) или бългаската стандартна (по БДС) клавиатура (BG). Разбира се ако не можете или имате някакъв проблем, може спокойно да използвате и латински букви.

Публикуването на лична кореспонденция във форума, без съгласието на подателя, е против правилата и разбиранията ни!

Това е за сега и още веднъж: Добре дошли!
See more
See less

Имат ли българите право на работа в Швейцария?

Collapse
X
 • Filter
 • Време
 • Show
Clear All
new posts

 • Имат ли българите право на работа в Швейцария?

  Здравейте, можели някой да ми каже дали имаме право на работа в швейцaрия и ако имаме какви документи трябва да се извадят... благодаря предварително.
  Last edited by Leyla; 19-01-12, H:i. Причина: латиница

 • #2
  Re: Имат ли българите право на работа в Швейцария?

  Има, за много високо квалифицирани и специално изискани от фирми кадри. Другите се уреждат кой как намери. Първите са с разрешително за престой тип B латинско- за тях и придружаващите ги съпруг или съпруга, които също автоматично получават разрешение за работа, а вторите с тип L. Тези документи ги издават от полиция. Дано ти пише някой на лична, ама не вярвам- просто всеки се урежда сам, като че ли няма някаква процедура, която да се следва еднакво от всички. Чети форума, стари постинги, доста са писали и все верни работи. От мен толкова, повече не знам и не искам. Успех.

  Comment

  Working...
  X